Historiaa


Yritys


Olemme Eteläisen Suomen alueella toimiva betonin pumppaamiseen, kuljetukseen sekä betonilattiatöihin erikoistunut yritys. Kauttamme asiakkaamme saavat kaikki valmisbetonin toimittamiseen liittyvät palvelut. Pystymme tarjoamaan erittäin kattavan pumppaus- sekä kuljetuskalustomme avulla kaikenkokoiset betonivalut kustannustehokkaasti. Samasta tilausnumerosta saat myös omassa palveluksessamme olevat ammattitaitoiset betonilattiamiehet.

Yrityksellämme on aina ollut tapana antaa vastaus kaikkiin betonirakentamiseen liittyviin kysymyksiin. Mikäli emme ole itse pystyneet tarjoamaan asiakkaalle palvelusta, olemme pyrkineet sen järjestämään laajaksi muodostuneen yhteistyökumppaniverkostomme avulla.

Betonipumppaus Laatikainen on saanut alkunsa vuonna 1997, suuren lamanjälkeisen ajan jälkeen elpymässä olevaan Suomeen. Halu lähteä oman yrityksen perustamiseen tuli yrittäjähenkisyydestä ja halusta palvella asiakkaita mahdollisimman joustavasti. Aluksi oli vain tie, pumppuauto ja Seppo.

Toimintamme alkoi betonin pumppaustöistä. Asiakkaiden toiveista ja tarpeista laajensimme aluksi betonin kuljetukseen. Myöhemmin laajensimme toimintaamme betonin toimittamiseen ja lattiaurakointiin. Viimeisimpänä olemme alkaneet tehdä myös betonilattiavaluihin liittyvät esivalmistelutyöt.

Kesällä 2017 saimme mahdollisuuden edelleen laajentaa toimintaamme hankkimalla 32m puomillla varustetun tornipumpun. Tornipumppu on järjestelmä, joka on tarkoitettu varsinkin erittäin korkeisiin rakennuksiin ja työkohteisiin.

Toimitilamme ovat aina sijainneet rakennusmarkkinoita ajatellen keskeisellä paikalla Nurmijärvellä. Muutamien vuosien ajan meillä oli toimitilat myös Tampereella, mutta luovuimme niistä paikallisten markkinoiden hiljennyttyä ja keskitimme toimintamme Nurmijärvelle.

Yrityksen omistajina edelleen toimiva perustaja Seppo Laatikainen sekä vuonna 2007 omistajaksi liittynyt Juuso Siitonen ovat saaneet kannuksensa vetäessään Etelä-Suomessa toimineen valmisbetonitehtaan toimintaa. Samat henkilöt ovat edelleenkin yrityksen vetovastuussa.

Yritystämme ovat koetelleet eniten 2009 Suomen rakennusmarkkinoihin vaikuttamaan alkanut finanssikriisi sekä vuonna 2011 Nurmijärvellä sijaitsevien toimitilojemme palaminen maan tasalle, tuhoten samalla 80 prosenttia kalustostamme. Näistä kuten pienemmistäkin ongelmista olemme kuitenkin selvinneet.

Tulevaisuuden visiot


Emme ole tulevaisuudessakaan aikeissa yrittää keksiä pyörää uudestaan. Tulemme jatkossakin toimimaan osa-alueilla, jotka parhaiten osaamme. Rakennusala ja sen asettamat vaatimukset sekä alati kasvavien rakennusten koko aiheuttavat painetta kasvattaa kapasiteettia, kaluston kokoa ja henkilökunnan ammattitaitoa.

Aiomme jatkossakin olla mukana kehityksessä ja vastata huutoon kehittämällä toimintaamme palvelemaan entistäkin paremmin asiakkaiden tarpeita. Kalustomme on pyörien päällä ja liikkuu helposti paikasta toiseen. Mikään ei estä jatkossakaan toimimasta entistäkin laajemmalla sektorilla asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Betonin pumppaus


Meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus betonin pumppauksesta. Pitkän historian vuoksi meidät tunnetaan alalla luotettavana ja vahvana toimijana.

Ammattitaitoisen henkilökunnan ja laajan erikoiskalustomme avulla pystymme tarjoamaan betonin pumppausta joustavasti eri kokoisiin tarpeisiin.

Toimintamme on keskittynyt Etelä-Suomeen. Vahvaa aluettamme ovat myös Pirkanmaa, Satakunta sekä Häme. Tarvittaessa pääsemme kuitenkin palvelemaan asiakkaitamme kauemmaksikin.

Päivystys lähes 24/7

Tilausnumeromme

0400 581 244

Pyydä tarjous

info@betoninpumppaus.fi

Betonin kuljetus


Kuljetamme betonia lähes vuorokauden ympäri. Kalustomme koostuu erikokoisista ja eri lailla varustellusta kuljetuskalustosta nuppi autoista aina kuljetusrekkaan. Tämän vuoksi pystymme kuljettamaan betonia kustannustehokkaasti ja varmasti koko toiminta-alueellemme.

Asiakkaan tarpeen mukaan pystymme toimittamaan isoilla kuljetusrekoillamme suuria määriä kerralla tai toimimaan pienemmällä kalustollamme hyvinkin ahtaissa kohteissa.

Oli tarpeesi sitten suuri tai pieni, ota yhteyttä!

Myymme vain korkealaatuista, laatusertifioitua betonia.

Tilaa betonia

0400 581 244

Pyydä tarjous

info@betoninpumppaus.fi

Betonivalut


Vaatimustasosta riippumatta henkilöstömme toteuttaa kaiken tyyppiset valutyöt tinkimättömällä ammattitaidolla. Eniten meillä on kokemusta betonilattiavaluista, mutta osaamistamme ovat myös vaativat rakennevalut.

Olemme valaneet muun muassa paikallavaluholveja, väestönsuojia, maanvaraisia lattioita, pintalattioita, infrarakenteita eli lähes kaiken tyyppisiä valutöitä pienistä suuriin.

Esivalmistelutyöt


Perinteisten betonilattioiden ohella teemme niin sanottuja täydenpalvelun lattiat, mikä pitää sisällään myös esivalmistelutyöt. Nämä tehtävät tarkoittavat, mitä tehdään ennen betonilattian valamista.

  Palveluun kuuluu mm.
 • Pohjantasaukset
 • Eristeet
 • Raudoitteet
 • Irroituskaistojen asennukset
 • Autot

  Puomipumppuautot:

  Kalustomme koostuvat pienistä ja näppäristä 26 metrin pumpuista aina 62 metrin puomilla varustettuun Suomen suurimpaan pumppuun. Näiden väliin voimme tarjota kattavasti kaiken kokoisia pumppuja tarpeen mukaan.

  Kaikilla pumpputyypeillä on mukanaan lisäletkua, jolloin pumppausmatka lisääntyy huomattavasti. Tarvittava letkumäärä ja mahdolliset lisävarusteet on ilmoitettava tilausvaiheessa.

  Kuljetuspumppuautot:

  Puomin ulottuvuudet 26–31 metriä, kuljetuskapasiteetti 4 m, 3 - 7 m3.

  Betoniautot:

  Varustetasoltaan erilaisia betoniautoja. Kuljetuskapasiteetti 6 - 12 m3.

  Käyntiosoite ja tavarantoimitukset/halli:

  Otsotie 2
  01900 NURMIJÄRVI
  Y-tunnus: 1102626-5

  Tilaukset ja tarjouskyselyt:

  Puh. 0400 581244
  info@betonipumppaus.fi

  Palvelemme asiakkaitamme joustavasti kelloon katsomatta.

  Ota yhteyttä

  Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

  Piilotettu sisältö

  Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
  Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.