Tee tilasta taidetta – lasilla se onnistuu

Cover-lasitusjärjestelmällä otat tilan neliöt käyttöön ennennäkemättömällä tavalla.

Lasitetut terassit ja parvekkeet lisäävät asumisen mukavuutta ja viihtyisyyttä. Upeilla lasitus- ja sisustusratkaisuilla luot kesäkeitaan, joka palvelee ympäri vuoden ja on muunneltavissa oleskelu- ja työtilaksi. Hyvällä valaistuksella, aurinkosuojaverhoilla ja sisustusmateriaaleilla saat unelmiesi lopputuloksen.

Lasipinnan käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Mistä tahansa rakennuksen kulmasta voit löytää fiksua lisätilaa kotiisi, vapaa-ajan asuntoosi tai toimistoon.

Meidän kauttamme lasitusjärjestelmän hankkiminen on helppoa ja huoletonta. Palvelukonseptimme kattaa koko prosessin: oston, asennuksen, huollon ja tarkastuksen. Jos jotakin yllättävää sattuu, et jää yksin.

Tervetuloa ihastumaan ja inspiroitumaan lasituksen monista mahdollisuuksista. Ideoimme kanssasi tilaratkaisuja ja annamme käteviä vinkkejä terassi- ja parvekesuunnitteluun.

Kun sinulla on toive, kerro se meille. Me teemme tilaa unelmille!

Vaativan tilan taitajat

Cover on suomalainen yli 30 vuotta toiminut lasituspintojen edelläkävijä. Sen kehittämiä teknisesti edistyneitä lasitusratkaisuja käytetään laajasti sekä Suomessa että muualla maailmassa. Jatkuva tuotekehitys takaa, että tuotteissa hyödynnetään aina alan viimeisintä tietoa ja tekniikkaa.

Esteettinen ja turvallinen Cover-lasitusjärjestelmä soveltuu sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Lasielementit on testattu turvallisuuden takaamiseksi. Ne kestävät vaativiakin tuuliolosuhteita. Cover-lasitusjärjestelmässä käytetään standardisoituja mekanismeja, joten huolto on helppoa ja varaosia on aina saatavilla.

Coverin tuotteisiin sopivat aurinkosuojaverhot viimeistelee valon ja varjon leikin

Kestävistä materiaaleista valmistetut laadukkaat aurinkosuojaverhot antavat näkösuojaa lasitetulle parvekkeelle ja terassille ja helpottavat lämpötilan ja auringonvalon määrän säätelyä.

Aurinkosuojaverhot ovat räätälöitävissä, joten saat luotua niillä harmonisen kokonaisuuden muun sisustuksen kanssa. Voit valita useista väri- ja kangasvaihtoehdoista, ja tarjolla on vaihtoehtoja valoa hyvin läpäisevistä aina täysin pimentäviin suojiin.

Aurinkosuojaverhot sopivat kaikkiin Cover-lasitusratkaisuihin. Asennus voidaan tehdä lasituksen yhteydessä tai jälkitoimituksena.

Suunnittelemme tilastasi toiveittesi mukaisen kokonaisuuden.

Kaidelasi kruunaa julkisivun

Modernisoi talon tai kiinteistön julkisivu helppokäyttöisellä kaidelasilla. Kaidelasilla teet lisätilaa tai suojaat sisääntuloa. Katseen kestävä kaidelasi huomataan.

Tee tilaus viimeistään 30.09.2017, saat ilmaisen sisustussuunnittelun ja 15% alennusta materiaaleista.

www.coverlasitus.fi

Terassit

Terassin lasitus tuo uutta ilmettä pihaan. Se rajaa oleskelutilan ja tekee tilasta selkeän, suojatun kokonaisuuden. Lasitetulle terassille pääset vielä silloinkin, kun kelit eivät muutoin innosta ulos.

Erilaisilla sisustusideoilla ja valo- ja lämpöratkaisuilla, kuten takalla, tila muuttaa muotoaan rennosta oleskelutilasta ja lasten temmellyspaikasta vaikkapa juhlien pääestradiksi.

Lasitus suojaa terassia ja sen kalusteita ja lisää käyttömukavuutta. Sujuvasti liukuvat lasit ovat helppokäyttöisiä.

Erillisrakennus lasituksella

Näppäriä erillistiloja ja jopa rakennuksia saat alumiinirakenteisella Cover-lasiterassilla. Se on suunniteltu suomalaiset erityisolot huomioiden ja kestää oikukkaat säät ja suuren tuuli- ja lumikuorman.

Täysin lasitetulla erillistilalla loihdit kustannustehokkaasti vaikkapa lapsille harrastehuoneen tai itsellesi tuiki tärkeän oman sopen.

Voit valita rakennuksen tai kotisi julkisivuun sopivan mallin useista runko- ja lasivärivaihtoehdoista. Räätälöintiä voit täydentää valitsemalla lasiterassiisi Cover-lasitusjärjestelmän haluamillasi ominaisuuksilla.

Ota yhteyttä!

Parvekelasit

Lasitus lisää parvekkeiden käytettävyyttä ja viihtyisyyttä. Se suojaa parvekkeen rakenteita ja kalusteita, eristää ympäristön melua ja mahdollistaa parvekkeella oleskelun ympäri vuoden.

Erityislasi pitää myös kuumuuden ulkona ja suojaa UV-säteilyltä. Lasitus ratkaisee monta pulmaa niin julkisissa tiloissa kuin yksityisasunnoissakin.

Lasikaiteet

Lasikaiteilla saa julkisivusta tai sisääntulosta näyttävän kokonaisuuden mihin tahansa rakennukseen.

Cover-järjestelmässä käytettään karkaistua turvalasia. Sen kestävyys ja rakenteelliset ominaisuudet takaavat, että tilassa on turvallista oleskella.


Kestävä Cover-lasitusjärjestelmä

Cover-lasitusjärjestelmä perustuu standardisoituihin ratkaisuihin. Järjestelmän jatkuva kehitys- ja tutkimustyö takaa, että saatavilla on aina turvallinen ja uusinta tietotaitoa hyödyntävä ratkaisu.

Tutustu tarkemmin Cover-lasitusjärjestelmien teknisiin ratkaisuihin kotisivuillamme

www.coverlasitus.fi

COVER LASITUS OY

hallinto, näyttelytilat ja tuotekehitys
Yrittäjäntie 16 B4, 01800 Klaukkala
010 666 46 22
info@coverlasitus.fi
www.coverlasitus.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Piilotettu sisältö

Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.