Kaikille Teille jo vuodesta 1959
www.espoonktk.fi

Espoon KTK – yksilöllistä palvelua kuljetusalalla

Espoon Kuorma-autojen tilauskeskus Oy perustettiin vuonna 1959. Yrityksemme on kasvanut tasaisesti ja voimakkaasti, ja työllistämme tällä hetkellä noin 80 osakasyrittäjää. Suunnittelemme, markkinoimme ja tarjoamme osakasliikennöitsijöidemme tuottamia kuljetuspalveluita.

Yrittäjiemme kuljetuskaluston kokonaisvahvuus on noin 250 autoyksikköä, jonka lisäksi kattava yhteistyökumppanien verkosto takaa sopivan kuljetus-ja työkonekaluston löytymisen lähes mihin tahansa tarpeeseen.

Tarjoamme monipuolisia kuljetus- ja logistiikkapalveluja sekä yritysasiakkaille että yksityishenkilöille. Toimimme kuljetusoperaattorina rakennustyömailla sekä palveluntuottajana useille kaupungeille, kunnille sekä julkisyhteisöille. Kuljetamme elintarvikkeita ja teollisuuden raaka-aineita. Hoidamme tiestöjen kunnossapidon, kiinteistö- ja piha-alueiden lumityöt, liukkaudentorjunnan ja harjaustyöt.

Meillä on ollut sertifioitu laatujärjestelmä vuodesta 1994. Laatujärjestelmä täyttää standardin ISO 9001:2008 vaatimukset. Sertifikaatti kattaa kuljetuspalveluiden markkinoinnin, myynnin ja tuotannon. Järjestelmän avulla varmistamme toimintamme vaatimustenmukaisuuden sekä jatkuvan kehittämisen.

Jäsenyrittäjyys Espoon KTK:ssa tuo mukanaan yrittäjille huomattavia etuja. Keskiössä on tarjota asiakkaille yrittäjien tuottamaa laadukasta palvelua ja turvata osakasliikennöitsijöiden kuljetuskaluston työllistyminen. Kun KTK hoitaa kaikki muut asiat, jää osakasyrittäjälle enemmän aikaa oman yritystoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä varsinaisen operatiivisen toiminnan hoitamiseen. Asiakas voi luottaa saavansa KTK:lta aina ensiluokkaista palvelua.

Infrapalvelut kuvina

Logistiikkapalvelut

Meiltä saat nopeat ja joustavat logistiikkaratkaisut, jotka tuovat yrityksesi tuotantoprosessiin logistista tehokkuutta. Toimimme logistiikassa monipuolisena palveluntarjoajana. Palvelutarjontamme lähtökohtana on, että alkuun kartoitamme asiakkaan logistisen prosessin ja kartoitusvaiheen jälkeen teemme esityksen sopivimmasta palveluratkaisusta. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan liiketoimintaan sopivaksi ja sen tulee tukea asiakkaan asiakaspalvelua. Haluamme toimia logistiikkaketjun kehittäjänä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

  • Räätälöidyt sopimuskuljetukset
  • Suorajakelut ovelta ovelle
  • Pikajakelut
  • Elintarvikekuljetukset
  • Osa- ja kokokuormakuljetukset
  • Terminaali- ja varastointipalvelut

Terminaali- ja varastointipalvelumme ovat joustavia ja tuovat kustannustehokkuutta muunneltavuutensa ansiosta. Käytössäsi on aina oikeansuuruinen tila ja varastoresurssi mitä kulloinkin tarvitset ja näin volyymivaihtelut eivät rasita liiketoimintaasi, kun me huolehdimme siitä.

Tuotantologistiikassa toimimme saumattomana osana tuotantoa ja tarjoamme kokonaisvaltaista projektinhallintaa tuomaan lisäarvoa liiketoimintaanne.

Lastinkäsittelyssä hallitsemme kaikenlaisten tuotteiden ja kuormatilojen käsittelyn. Puramme ja lastaamme kontit ja trailerit. Huolehdimme tuotteiden säilytyksestä sovitusti.

Kuljetukset hoidamme kaikkialle Suomeen ja ulkomaille liikennöitsijöidemme sekä laajan yhteistyöverkostomme kautta vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää

Lisäpalvelut

Muuttopalvelut

Muuttopalveluvälityksemme tarjoaa yksilöllistä muuttopalvelua jokaiseen tarpeeseen. Ammattilaisten suunnittelemana ja suorittamana muuttosi sujuu organisoidusti, vaivattomasti ja turvallisesti.

Kierrätys- ja jätehuolto

Me voimme hoitaa kokonaan yrityksesi jätehuollon! Kuljetamme jätteet kustannustehokkaasti ja asianmukaisesti niille kuuluviin vastaanottopaikkoihin.


Erikoiskuljetukset

Erilaiset maanteillä suoritettavat erikoiskuljetukset ovat osa Espoon KTK:n yrittäjien erikoisosaamista.Penkkariajot

Meillä on vuosikymmenien perinteet penkkariautojen järjestämisestä ja penkkariajojen hoitamisesta. Penkkariautoihin mahtuu keskimäärin 30-40 abiturienttia.


Viherrakentaminen

Urakoitsijamme toimivat nykyaikaisella auto-ja työkonekalustolla ja osaava henkilöstömme laittaa piha-alueesi kuntoon. Meidän kauttamme saat myös tarvittavat maa-ainekset toimitettuna omalle pihallesi.

Verkkokauppamme palvelee sinua 24/7

Verkkokaupastamme voit helposti tilata kiviainekset, multatuotteet ja kuorikatteet rakentamiseen ja piha-alueiden kunnostukseen.

Kaikki tuotteet saat meiltä toimitettuna juuri haluamaasi paikkaan sopivan kokoisina kuormina tai kätevissä suursäkeissä.

Verkkokaupasta voit ostaa myös talkoolavat ja jätteiden keräilyyn sopivat suursäkit tyhjennyksineen sekä risujen kouranoudot. Kaikki helposti kiinteään hintaan!

Tutustu valikoimaamme ja tilaa tuotteet suoraan haluamaasi osoitteeseen kuljetettuna.

Toimitamme verkkokaupan tuotteita Espooseen, Vantaalle, Helsinkiin, Kauniaisiin, Kirkkonummelle ja Vihtiin. Halutessasi toimituksen muille alueille, soita asiakaspalveluumme.

Tutustu verkkokauppaamme

Ota yhteyttä!Espoon KTK Oy
Palomiehentie 4, 02750 Espoo
(09) 5123 100, ma–pe 07:00–16:00

Kuljetustilaukset ja ajojärjestelyt ja verkkokauppa
Puh. (09) 5123 100 tilaukset@espoonktk.fi

Myynti
Puh. (09) 5123 1014, (09) 5123 1019
Infrapalvelut, logistiikkapalvelut, lisäpalvelut
myynti@espoonktk.fi

www.espoonktk.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Piilotettu sisältö

Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.