Luotettava rakennusliike

Laatua jo yli 20 vuotta

HS-Kiinteistösaneeraus Oy on vuonna 1993 perustettu rakennusalan yritys, jonka tarkoitus oli lama-aikana työllistää yrityksen perustajat. Jo aika pian Timo Heikkinen ja Seppo Suomalainen kuitenkin joutuivat palkkaamaan lisää työvoimaa, kun yrityksen maine kiiri ja kysyntä kasvoi kovaa vauhtia.

Vuonna 2011 Timo Heikkinen osti Seppo Suomalaisen osuuden yrityksestä ja vuonna 2013 käynnistyi sukupolven vaihdos Timon ja Tommin välillä. Tänä päivänä HS-Kiinteistösaneeraus Oy:n omistavat yhdessä Timo ja hänen poikansa Tommi Heikkinen.

Palveluksessamme on tällä hetkellä noin 20 työntekijää ja olemme Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys. Työmme laadun takaavat omat laatujärjestelmämme sekä Rakentamisen Laatu RALA ry:n myöntämän pääurakointipätevyys ja Dun & Bradstreetin myöntämä AAA-Rating luokitus.

Päätoimialamme ovat

  • Hissien rakentaminen jälkiasennuksena
  • Parvekesaneeraukset
  • Erilaiset teollisuus-, liike- ja julkisen rakentamisen uudis- ja saneerauskohteet
  • Pienet remontit ja vahinkokorjaukset

Palvelemme niin taloyhtiöitä ja julkishallintoa kuin yrityksiä ja yksityisiäkin henkilöitä.

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti. Siksi etsimme kaiken aikaa uusia ratkaisuja ja palveluita, joilla parannetaan rakentamisen laatua ja kustannustehokkuutta.

Arvomme

  • Avoimuus
  • Asiakaslähtöisyys
  • Asiantuntemus
  • Hyvä asiakaspalvelu
  • Laadukas työ
  • Aikataulussa pysyminen

Viihtyisyyttä ja turvallisuutta koko taloon

Parhaiten meidät tunnetaan hissien jälkiasennuksista. Asennamme hissit rautaisella ammattitaidolla kaikenlaisiin taloihin.

Palvelemme asiakkaitamme Joensuun kaupungin palvelukonseptissa, jossa yhteistyökumppaneinamme on KONE ja Suunnitteluryhmä Karrak.

Hissien jälkiasennus pitää sisällään paljon muutakin kuin vain uudet hissit. Samassa yhteydessä hoidamme aina paloturvallisuuden ajan tasalle. Lisäksi parannamme valaistusta ja teemme muun muassa sisustussuunnittelua ja poistamme liikuntaesteitä.

Ammattitaitomme ja osaamisemme tunnetaan jo hyvin markkina-alueellamme Joensuussa. Tavoitteenamme on laajentua myös muualle Suomeen.

Pystymme tarjoamaan jälkiasennushissien rakentamisen kokonaisurakkana, joten asiakas saa aina meiltä valmiin paketin. Tarvittaessa hoidamme koko projektin aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen, ja aikataulutamme työt mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Samasta syystä myös hinnan arviointi onnistuu jo suunitteluvaiheessa eikä matkan varrella tule vastaan ylimääräisiä kustannuksia.

Helppo ja nopea tapa saneerata parvekkeet

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua. Siksi olemme lanseeranneet parvekekorjauksiin helpon palvelukonseptin. Tapamme toimia helpottaa taloyhtiöitä saneerausten suunnittelussa ja totutuksessa huomattavasti. Konseptimme yksinkertaistaa koko hankkeen kulun, minimoi taloudelliset ja turvallisuuteen liittyvät riskit ja auttaa arvoimaan kustannukset tarkasti.

Miten tämä kaikki onnistuu? Yksinkertaisesti. Käytännössä emme korjaa vanhaa, vaan rakennamme parvekkeet kokonaan uudestaan.

Lue lisää

Remontoimme kuntoon kaikenlaiset kohteet

Tarjoamme erilaisia remonttipalveluja, kuten toimitilojen ja ravintoloiden muutoksia sekä omakotitalojen remontteja. Kunnostamme katot ja parvekkeet ja siistimme sisustukset tähän päivään.

Infotaulut 2010-luvulle

Myymme nykyaikaisia Kodinportti-infotauluja, joiden ansiosta voidaan heittää sekalaiset liput ja laput roskakoriin. Kodinportista löytyyvät niin asukaslistat ja pesutupavaraukset kuin tiedotteet ja julkisen liikenteen aikataulutkin.

Kosketusnäytöllä toimiva infotaulu helpottaa koko taloyhtiön sisäistä ja ulkoista viestintää, kun tiedot päivitetään näppärästi kaikkiin kohteisiin samaan aikaan. Yksinkertaisuutensa ansiosta se sopii kaiken ikäisten asukkaiden käyttöön.

Tutustu Kodinporttiin

Referenssejä

2016

PKKY:n asuntolakerrostalon peruskorjaus 2016
Honkapolku 2kpl jälkiasennushissi 2016
Torikatu 5 2kpl jälkiasennushissiä 2016
Kiiskilänrinne 2 jälkiasennnushissiä 2016
Sepänkatu 23 3kpl jäkiasennushissiä 2016

2014-2015

Fodescon laajennus 2014
Onttolan ruokalarakennus 2015
Torikatu 6 3kpl jälkiasennushissiä 2015

2011-2013

Elisan toimitilasaneeraus 2011
ELY-keskuksen saneeraus 2013
Länsikatu 42 jälkasennushissejä 4kpl 2013

Joensuun HS-Kiinteistösaneeraus Oy

Käenkoskentie 6
80130 Joensuu
Puhelin: 013 123 553
Sähköposti: toimisto(at)hs-kiinteistosaneeraus.fi

www.hs-kiinteistosaneeraus.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Piilotettu sisältö

Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.