Johanneksen Klinikka | Satakunnankatu 28, 33210 Tampere | Puh. 020 70 7000

Toiminnanjohtajan tervehdys

Johanneksen Klinikka on ”aidosti suomalainen ja takuulla tamperelainen” lääkäriasema, joka on alusta lähtien halunnut kehittää toimintaansa hyvään ja asiakaslähtöiseen palveluun.

Olemme onnistuneet saamaan klinikallemme kokeneista huippuosaajista koostuvan lääkärikunnan. Myös muut hoitoalan ammattihenkilöt ovat pitkään alalla toimineita ammattilaisia.

Asiakkaan huomioiminen ja hyvä ilmapiiri ovat meille kunnia-asioita. Monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluu yleis- ja erikoislääkärien vastaanotot, hoitotiimien kokonaisvaltainen osaaminen ja laaja yhteistyökumppanien verkosto.

Yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme kuvantamisen, laboratorio- ja silmälääkäripalvelun. Kotipalvelun, kotisairaanhoidon ja saattohoidon luotettava osaaminen takaa turvallisen hoidon elämän päättymiseen saakka.

Eri hoitoalojen ammattihenkilöt ovat pitkään ammatissa toimineita ja omalla alallaan korkeasti kouluttuja ammattilaisia. Asiakkaamme ovat antaneet kiitosta viihtyisistä vastaanottotiloistamme ja lapsiasiakkaat jäävät mielellään lääkärissä käynnin jälkeen leikkimään ”olohuoneeseemme”.

Klinikkamme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa os. Satakunnankatu 28. Meille on esteetön kulku ja myös invataksilla on mahdollisuus päästä klinikkamme ovelle.

Ajanvaraus on mahdollista suorittaa joko netissä tai perinteisesti puhelimella. Joidenkin toimijoiden puhelinnumerot ovat myös saatavilla kotisivuiltamme.

Me uskomme, että hyvä hoito on parasta lääkettä! Tervetuloa Johanneksen Klinikan asiakkaaksi.

Pekka Auvinen Toiminnanjohtaja

Kotilääkäri

Johanneksen Klinikan kotilääkäripalvelun kautta voi saada lääkärin käymään kotona sairaustapauksen sattuessa.

Lääkäri on tilattavissa ainoastaan puhelimitse ajanvarausnumeromme kautta. Näin lääkärimme voi varautua kotona olevaan tilanteeseen ja tarvittaviin hoitovälineisiin.

Tiimi-ajattelu

Lääkäriasemamme keskeinen toimintakonsepti liittyy tiimityöskentelyyn, useiden asiantuntijoiden yhteistyöhön.

Tiimityöskentelyllä taataan asiakkaan ongelmien tunteminen ja laaja-alainen hoito, vähennetään käyntikertoja ja näin toiminta on asiakaslähtöistä ja kustannustehokasta.

Meillä toimii tuki- ja liikuntaelintiimi, mielenterveystiimi, gynegologinen – ja geriatrian tiimit sekä diabetes- ja suun terveyden tiimit.

Ikäklinikka

Ikäklinikka on tarkoitettu, nimensä mukaan henkilöille, jotka ovat jääneen pois työelämästä ja sen johdosta myös työterveyspalvelujen piiristä.

Haluamme tarjota mahdollisuuden ennakoida terveydessä tapahtuvia muutoksia, seurata terveydentilaa ja ohjata tarvittaessa hoitoon ja kuntoutukseen. Tuemme myös oman terveyden aktiivista seurantaa.

Ikäklinikka on kokonaisvaltainen palvelu, joka tarjoaa terveyspalvelujen lisäksi kotiin tuotavia palveluja helpottamaan kotona asumista ja elämänlaadun parantamista. Näin kotona voi asua mahdollisimman pitkään.

Työterveyspalvelu

Tarjoamme työterveyshuollon palveluja kaikille yrityksille. Huomioimme erityisesti PK- ja yksinyrittäjät, joille terveyden vaaliminen on oman yritystoiminnan kannalta tärkeää.

Asiantunteva työterveystiimimme laatii kullekin yritykselle lakisääteisen työterveyspalvelun lisäksi muun terveyden- ja sairaanhoidon palvelut yrityksen tarpeiden mukaan.

Toimimme nopeasti ja yksinkertaisesti, jotta yritys voi keskittyä oleelliseen, eli yrittäjyyteen.

Yksinyrittäjille olemme laatineet oman Yksinyrittäjän terveyspassin varmistamaan, että yrittäjä huolehtisi terveydestään.

Terveyspassit

Yksinyrittäjän terveyspassin lisäksi Ikäklinikalla tarjotaan Eläkkeelle lähtevän ja Ikäihmisen terveyspassia.

Passin keskeinen ajatus on, että eläkkeelle lähtijä voi esim. passin turvin korvata vuoden ajan työterveyshuollon. Ikäihmisen terveyspassin ajatus lähtee ennakoivasta terveyden kartoituksesta. Sen sisältö on laaja ja se mahdollistaa terveyden hoidon ja seurannan.

Yhden pysäkin taktiikka

Johanneksen Klinikka on rakentanut toimintansa ajatuksella, että asiakas saa tarvitsemansa palvelun samasta paikasta.

Joissakin tapauksissa joudumme kuitenkin ohjaamaan asiakkaamme yhteistyökumppaneillemme, terveydenhuollon tai sosiaalihuollon ammattilaisille, jotka olemme tarkoin valinneet.

Johanneksen Apuväline / TerveysShop

TerveysShopon on Satakunnankadulla sijaitseva täyden palvelun apuvälinekauppa, jossa voi havainnollisesti käydä tutustumassa mitä erilaisimpiin apuvälineisiin. Tarjoamme tulevaisuudessa myös verkkokaupan palvelut.

Tuotekokonaisuuteen kuuluu noin 500 tuotetta. Toimimme yhteistyössä Tampereen kaupungin Kotitorin kanssa. TerveysShopissa saa aina asiantuntevan palvelun.

Johanneksen Klinikka | Satakunnankatu 28, 33210 Tampere | Puh. 020 70 7000

Toiminnanjohtaja
Pekka Auvinen
pekka.auvinen@johanneksenklinikka.fi
0400 637007

Satakunnankatu 28,
33210 Tampere

Facebook

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Piilotettu sisältö

Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.