Hyvää elämää kaiken ikää

Arvokas vanhuus syntyy hyvästä arjesta

Jyllin Kodin ikäihmisten asumis- ja palvelukeskuksella on yli 50 vuoden perinteet Ikaalisissa Länsi-Pirkanmaalla. Palvelemme niin paikallisia kuin lähialueen asukkaita. Asukkaan muuttaessa meille, lupaamme hänelle hyvän ja arvokkaan elämän.

Jyllin Kodilla eletään hyvää arkea. Vanhetessa tuen tarve kasvaa, mutta elämä ei katoa. Jokaisella vanhuksella on meillä hyvä elämä ja arvokas vanhuus.Asukkaamme ovat antaneet meille hyvää palautetta turvallisesta asumisesta. Palvelumme eivät ole ainoastaan vanhuksille ja heidän läheisilleen – meillä on tarjolla myös monipuolisia ravintola-, tila-, liikunta- ja asiantuntijapalveluita niin omalle seudulle kuin valtakunnallisestikin, kertoo toimitusjohtaja Pirjo Berg.

Kohtaamisia ja leppoisaa eloa

Jyllin Kodissa eri-ikäiset ihmiset kohtaavat. Arki on leppoisaa yhdessäoloa sekä monipuolisia tapahtumia ja ryhmätoimintaa. Jyllin Kodit on myös suosittu taukopaikka satunnaisille matkaajille, jotka haluavat nauttia maukkaasta lounaasta tai pitää kahvipaussin.

Tavataan MoniTorilla – elämää aamusta iltaan

Lähitori MoniTori on kaiken ikäisille suunnattu matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa saat tietoa vanhuspalveluista ja voit osallistua talon tapahtumiin, toimintaan ja ohjattuihin liikuntahetkiin. Lähitori tukee monin tavoin ikäihmisten arkea ja kannustaa heitä harrastamaan.

Paikallisena toimijana olemme saavuttaneet aseman, josta voimme olla aidosti ylpeitä. Meillä viihdytään, arki on turvallista ja elämä rikasta eri-ikäisten ihmisten ympäröimänä.

Poikkea Lähitorille!


Harrastepainotteinen arki on lähtökohtamme, josta emme tingi. Monipuolisista tapahtumistamme on varaa valita omien mieltymysten mukaan, palveluneuvoja Jenna Saarinen kertoo.

Kotihoitoa ja tehostettua asumista

Kotihoidon palveluilla tuemme iäkkäiden ihmisten itsenäistä elämää ja kotona asumista mahdollisimman pitkään. Kotikäynneillä lähi- ja sairaanhoitajamme avustavat päivittäisissä hoitotoimissa ja varmistavat, että kotona on turvallista asua ja arki on sujuvaa.

Jyllin Kodille on mahdollista tulla kuntoutusjaksolle, esimerkiksi omaishoitajan vapaapäivien ajaksi. Tarjoamme tukea myös sota- ja rintamaveteraanien ja heidän puolisoidensa arkeen.

Tuetun asumistarpeen kasvaessa ympärivuorokautinen hoito ja huolenpito varmistetaan tehostetun asumisen yhteisökodissa. Siellä asukkaamme elävät hyvää elämää aina saattohoitoon asti.
Tiedämme, että turvallinen ja mielekäs arki takaa hyvän elämän. Hyvään elämään Jyllin Kodilla kuuluu myös arvostamista, aitoa välittämistä ja kohtaamista sekä yksilöllisyyden ja yhteisöllisyyden huomioimista asukkaan toivomusten mukaan, muistuttaa palvelupäällikkö Leena Simonen.

Hyvinvointipalveluita koko elämäksi

Hyvä arki on omaa aikaa, terveellisiä elämäntapoja, sopivasti liikuntaa ja hemmottelua silloin tällöin.

Fysioterapeutin ohjauksella saadaan kuntoutusta ammattilaisen asiantuntemuksella. Hieronnat, jalkahoidot ja muut hemmotteluhoidot voit valita mieltymystesi mukaan.

Ryhmäliikunta ja jumpat tuovat oman lisänsä hyvinvoinnin ja terveellisten elämäntapojen ylläpitämiseen. Kuntosalin kattava älylaitevalikoima ja ohjatut tunnit mahdollistavat monipuolisen lihaskuntotreenin. Tarvittaessa ammattilaisemme laativat sinulle myös yksilöllisen ohjelman.Alaraajavoimien harjoittaminen ja tasapaino auttavat säilyttämään hyvän toimintakyvyn, ja siksi näiden harjoittaminen on tärkeää, korostaa fysioterapeutti Riitta Tapiainen.

Palveluita kaupunkilaisille

Jyllin Kodin Kotikoivun Hyvinvointipalveluita tarjotaan myös Ikaalisten ja lähiseudun asukkaille ja yhteisöille.

Moderni älykuntosalilaittein varusteltu kuntosalimme ja valoisa monitoimitilamme tarjoavat mahdollisuuden sekä ohjattuun että itsenäiseen harjoitteluun eri ikäisille. Kuntosalilaitteiden ja välineiden tekniikka mahdollistaa harjoitusohjelman päivittämisen reaaliaikaisesti ja näet oman kuntosi kehittymisen. Liikuntaryhmiimme käyvät maksuvälineenä myös erilaiset virikesetelit.

Ravintola Sofia taipuu moneksi

Ravintola Sofian runsas buffetpöytä on katettu päivittäin herkullisella kotiruoalla. Päivän menu sisältää joka päivä keiton, runsaan salaattivalikoiman, liha- ja kalaruoan, jälkiruoan, kahvin ja teen sekä vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioita noudattaville. Lähiruokaa ja kotimaisia raaka-aineita hyödynnetään myös mahdollisuuksien mukaan päivän lounaan valmistuksessa.

Maukkaista pöydän antimista nautit myös juhlassa. Ravintola Sofiassa järjestät perheen juhlahetket ristiäisistä lakkiaisiin ja muihin merkkipäiviin. Tilamme soveltuvat mainiosti myös yritystapahtumien ja muiden tilaisuuksien pitopaikaksi.Panostamme ruoan laatuun myös erikoisruokavalioissa, joista olemme saaneet runsaasti kiitosta, ravitsemuspäällikkö Marita Rajasalo perustelee laatua. Näin ollen lounaspöydästä löytyy aina jotakin jokaiselle.

Meillä katetaan juhlapöytä aina tilaisuuden tullen. Äitien- ja isänpäivän juhlabuffet sekä joululounaat ovat odotettu perinne talon väelle ja alueen asukkaille.

Kokouksiin ja juhliin on saatavilla erikokoisia tiloja. Voit varata käyttöösi ravintolasalin, kabinetin, Jyllin Salin tai monitoimitilan. Meiltä voit myös tilata suolaiset ja makeat herkut sekä ruoat suoraan kotiin tai toimistolle!

Oppia ja opinnäytetöitä

Oppilaitosyhteistyö on merkittävä osa palvelukeskuksemme toimintaa. Jyllin Kodit on suosittu harjoittelupaikka opiskelijoiden keskuudessa ja olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa. Yhteistyön ansiosta olemme kehittäneet entisestään talon palveluita ja panostaneet arvokkaaseen asiakaskokemuksen analysointiin.

Olemme saaneet opiskelijoilta tuoreita ideoita vanhustyön kehittämiseen. Asiakkaamme saavatkin aina parasta, ajan tasalla olevaa hoivaa ja hoitoa.

Tarjoamme vahvan osaamisen kehittämis- kumppanuutta erilaisiin vanhustyön projekteihin ja kehittämishankkeisiin. Olemme aktiivisesti mukana valtakunnallisessa vanhustyön kehittämisessä, jota myös Jalmari Jyllin Säätiö rahoittaa ja tukee.

Asiantuntijapalveluita etujoukoissa

Tarjoamme työnohjausta ja työhyvinvoinnin koulutuksia olemme järjestäneet hoitoalan ammattilaisille jo vuosikymmeniä. Jaamme osaamistamme monenlaisille yhteistyökumppaneille ja organisaatioille. Erikoisosaamisalueitamme ovat muistisairaan kohtaaminen ja saattohoito. Meillä on pitkä ja hyvä kokemus myös johtamis- ja toimintajärjestelmistä, riskienhallinnasta sekä ensiapukoulutuksen järjestämisestä.Muistisairaan kohtaaminen ja vuorovaikutustaidot ovat yksi tärkeimmistä omaisten ja hoitohenkilökunnan osaamisalueista. Siihen meillä on erityisvalmiudet. Meillä työskentelee moniosaajia, kiteyttää kehitys- ja koulutussuunnittelija Niina Koskela.

Katso video!

Yhteystiedot:toimitusjohtaja Pirjo Berg
p. 03 459 040
pirjo.berg(at)jyllinkodit.fitiedottaja Outi Kangaslampi
p. 03 4590 4631
outi.kangaslampi(at)jyllinkodit.fi

Yleisyhteystiedot:

Jyllin Kodit
Jyllinkatu 3, 39500 Ikaalinen
puh. 03 459 040
www.jyllinkodit.fi
etunimi.sukunimi(at)jyllinkodit.fi


Yhteiskunnalliset yritykset tekevät arvokasta ja merkityksellistä työtä tuottamalla hyvinvointia kaikille.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Piilotettu sisältö

Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.