Hei yrittäjä!

Yrittäjän sairausajan karenssi lyheni vuoden alusta neljästä yhteen päivään, veneille ja kevyille moottoriajoneuvoille suunniteltu vero ei toteutunut, nollatuntisopimuksella voi edelleen tarjota töitä, pienet yritykset voivat siirtyä maksuperusteiseen arvonlisäverotukseen jne. Listaa voisi jatkaakin yrittäjän toimintaa helpottavilla parannuksilla, joita Suomessa on tehty viimeisen vuoden aikana.

Kaikki nämä uudistukset ovat lähtöisin yrittäjäjärjestön esityksistä parantaa yksinyrittäjien ja mikro- sekä pk-yritysten toimintaedellytyksiä Suomessa. Kukaan muu kuin yrittäjäjärjestö ei sitä yrittäjien puolesta tee. Parhaillaan teemme töitä Suomen työmarkkinoiden uudistamiseksi sekä maakunta- ja sote-uudistuksen toteuttamiseksi yksityistä sektoria aidosti hyödyntäen.

Lapin Yrittäjät, yrittäjäjärjestön alueellisena organisaationa, tekee samaa työtä maakuntatasolla edistäen olosuhteita yrittämiselle Lapissa. Toinen tärkeä tehtävämme on olla lähellä sinua jokaisessa kunnassa toimivan yrittäjäyhdistyksen kautta. Olemme linkki sinun ja alueen muiden yrittäjien välillä sekä linkki yrittäjien ja kuntien välillä. Hyvinvointisi ja osaamisesi ovat kehittyvän yritystoiminnan perusedellytyksiä ja niiden edistämiseksi tarjoamme mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja kouluttautumiseen.

Yrittäjäjärjestön jäsenenä olet osa Suomen suurinta elinkeinoelämän vaikuttajaverkostoa ja osa lappilaista yrittäjien omaa heimoa. Parhaan mahdollisen hyödyn jäsenyydestä saat osallistumalla ja käyttämällä hyväksesi palveluitamme sekä rahanarvoisia etujamme.

Tapaamisiin,
Pirkka Salo
toimitusjohtaja
Lapin Yrittäjät

Alueen yrittäjien edunvalvoja

Lapin Yrittäjien tehtävä on toimia alueen yrittäjien edunvalvojana sekä yhteiskuntavaikuttajana yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistämisessä toiminta-alueellaan.

Lapin Yrittäjät on yksi 20:stä toiminnallisesti Suomen Yrittäjiin kuuluvasta yrittäjien aluejärjestöstä, jonka pohjoinen toiminta-alue käsittää neljäsosan Suomen pinta-alasta.

Paikallisyhdistykset

Lapin Yrittäjien alueella on 21 kuntakohtaista yrittäjien paikallisyhdistystä, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on noin 2800. Lapin Yrittäjät toimii kansainvälisesti keskeisellä alueella, joka vaikuttaa osaltaan toiminnan sisältöön.

Pohjois-Suomen Yrityspörssi

- Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!

Suomen Yrittäjien Pohjois-Suomen Yrityspörssi – palvelu tuo kaikki yritysten myyntiä ja ostoa välittävät tahot valtakunnallisen palvelun piiriin. Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen enemmän näkyvyyttä.

Lue lisää linkin takaa

Jäsenedut ja –palvelut

Lakipalvelut
JuriNet on Suomen Yrittäjien valtakunnallinen kumppani kaikissa lakiasioissa.

Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille aina maksuton 20 min. alkuneuvottelu JuriNetin toimistoissa.

Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille -15 %:n alennus lakipalveluista.

Alennukset koskevat myös yrittäjien työntekijöitä henkilökohtaisesti, sekä lisäksi samassa taloudessa asuvia yrittäjien perheenjäseniä. Lisäksi jäsenyritykset saavat maksutonta oikeudellista neuvontaa Suomen Yrittäjien puhelinvaihteen kautta.

Neuvontapalvelut
Maksuton puhelinneuvonta toimii arkisin klo 8-20 numerossa 09 229 222.

Lapin Yrittäjien tarjoamasta neuvontapalvelusta saat monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoiminnan asioissa. Puhelinneuvontaa annetaan yrityksen lakiasioissa, työsuhdeasioissa, tili- ja veroasioissa sekä omistajanvaihdoksiin liittyvissä kysymyksissä. Muista ilmoittaa jäsennumerosi soittaessasi asiantuntijoillemme.

Asiakastieto.fi
Suomen Asiakastieto Oy auttaa yrityksiä tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla.

Ilmainen internetnumerohaku on käytettävissä Yrittäjien verkkopalvelun jäsensivuilla. Asiakasoptimi-palvelun avulla yrittäjä voi tarkkailla kassavirtansa tietoja.

Polttoaineet
Teboil
Suomen Yrittäjien jäsenkortin magneettiraidalla käteisalennus 2,2 snt/litra (sis. alv) bensiinistä ja dieselöljystä sekä -10 % Teboil -voiteluaineista (pois lukien yli 10 l astiat). Teboil Yrityskortilla bensiinistä ja dieselöljystä -2,7 snt/litra (sis. alv) ja 10 % voiteluaineista (pois lukien yli 10 l astiat), autokemikaaleista, nestekaasusta sekä pesuista.

Neste
Neste Yrityskortilla tai näyttämällä Suomen Yrittäjien jäsenkorttia, Sinulle myönnetään bensiinistä ja dieselistä 2,5 senttiä alennusta asemakohtaisista vähittäismyyntihinnoista (sis. alv). Extranet-palvelut ja sähköiset ostokanavat tukevat yritysasiakkaiden toimintaa monin tavoin ja tekevät asioinnista helppoa.

Yrityshaku Synergia
Jäsenyritykset yhteystietoineen julkaistaan Suomen Yrittäjien Yrityshaussa. Näkyvyyden saavat ne yritykset, jotka ovat antaneet suostumuksen tietojen näkymiseen internetissä. Yrityshaku Synergia on Suomen Yrittäjät ry:n tuottama ja ylläpitämä palvelu. Palvelun sisältö perustuu Suomen Yrittäjien jäsenrekisteriin.

Koulutuspalvelut
Suomen Yrittäjien koulutuksissa voit päivittää osaamistasi webinaareissa, seminaareissa tai aamu- ja iltapäiväkoulutuksissa 30-40 % alennushintaan.

Verkkopalvelut
Verkkopalvelustamme saat tietoa ja tukea yritystoimintaan liittyvissä asioissa.

Asiakirjapankki
Asiakirjapankista jäsenet saavat käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja.

Yrittäjäsanomat – jäsenlehti
Saat 6 numeroa vuodessa, ja lisäksi voit tilata Yrittäjä-ammattilehden jäsenetuhintaan.

Jäsenbanneri
Jäsenbanneri yrityksesi verkkosivuilla kertoo kävijöille, että olet Suomen Yrittäjien jäsen. Jäsenyydestä kertova jäsentarra kannattaa myös laittaa näkyvälle paikalle liikkeessäsi.

Laivamatkat
Tallink Silja Line
Työ- ja kokousmatkat: 10 %:n sopimusalennus Tallinkin ja Silja Linen normaalihintaisista risteily- ja reittimatkoista. Vapaa-ajan matkustus: Liittyminen suoraan Club One -kanta-asiakasohjelman keskimmäiselle Silver-tasolle.

Viking Line
Jopa 20 %:n alennus päivän hinnoista. Hyttiluokat LUX, SUM ja SUI normaalin hinnaston mukaisesti.

Jäseneksi liittyminen

Tervetuloa - Liity Yrittäjiin!

Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin. Saat edut käyttöösi, kun sinulla on Yrittäjien jäsenkortti tai puhelimessa kulkeva mobiilijäsenkortti.

Täytä lomake linkin takaa!

Liittymällä Lapin Yrittäjien jäseneksi olet mukana vaikuttamassa koko yrittäjäjärjestön ja alueesi yritysten menestykseen. Kuulut Suomen suurimpaan yrittäjien verkostoon!

Yrittäjäjärjestö on kolmiportainen. Jäsenyys syntyy paikallisen yrittäjäyhdistyksen ja yrityksen välille. Paikallisyhdistykset muodostavat alueellisen järjestön, Lapin Yrittäjät ry:n, ja alueelliset järjestöt muodostavat valtakunnallisen järjestön Suomen Yrittäjät ry:n. Yhdellä jäsenmaksulla pääset osalliseksi kaikkeen tähän!

Yrittäjä, hyödynnä jäsenetusi ja lataa mobiilijäsenkortti!

Katso painiketta klikkaamalla Vuoden 2017 yritykseksi valitun HV Maanrakennus Oy:n video.

Pirkka Salo
Toimitusjohtaja
puh. 0400 392 139
pirkka.salo@yrittajat.fi

Mervi Saukko
Yhteyspäällikkö
puh. 050 300 8979
mervi.saukko@yrittajat.fi

Kerttu Peltoniemi
Järjestösihteeri
puh. 0400 898 200
kerttu.peltoniemi@yrittajat.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Piilotettu sisältö

Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.