Lisätietoa Mäntsälästä ja tonteista löydät Mäntsälän kunnan maankäyttöpalveluista osoitteessa

Lisätietoa Mäntsälästä

Tontit ovat nähtävillä myös Oikotie-palvelussa

Klikkaa ja tutustu

Mäntsälä – kotoisa kunta

Elinvoimainen Mäntsälä on houkutteleva kunta omakotirakentamista suunnitteleville. Kunta haluaa tarjota asukkailleen hyvät ja kattavat palvelut, ja kehittää toimintaansa vastaamaan asukkaiden tarpeita. Koulut, päiväkodit ja muut päivittäispalvelut tuodaan mahdollisimman lähelle asukkaita. Viime vuosina kunta on panostanut uusien koulujen rakentamiseen.

Keskustan ja asuinalueiden kehityksessä huomioidaan luonnonläheisyys ja ympäristöasiat, jotta kokonaisuus olisi kunnan asukkaalle paras mahdollinen.

Mäntsälän kehittyminen ja kasvu tekevät kunnasta erinomaisen vaihtoehdon kaikenkokoisille yrityksille ja yrittäjille. Muualla työssäkäyvien työmatkoja helpottavat hyvät lähijuna- ja linja-autoyhteydet. Kunnan työttömyysluvut ovat koko Uudenmaan viidenneksi alimmat.

Hyvät liikenneyhteydet

  • 60 km Hki – Juna 40 min tai Lahti 20 min
  • VR:n lähijunaan edulliset vyöhykeliput sarja- tai kausilippuna
  • Suomen laajin joukkoliikenteen työmatkalippujärjestelmä – lin ja-autoa käyttäville jopa miltei 50 % säästö sarjalippuun verrattuna!
Lue lisää

Mäntsälän kunnan alueelle kaavoitetaan erityyppisiä asuinalueita kasvavan yritys- ja palvelutarjonnan ja sitä kautta kasvavan kysynnän ansiosta. Tontteja on sekä myynnissä että vuokrattavissa.

Taruma I

Taruman omakotitalotonttialue sijaitsee Hyökännummella Mäntsälän kunnan lounaisosassa noin 16 kilometrin päässä Mäntsälän keskustasta peltomaiseman keskellä. Kellokosken taajama on lyhyen matkan päässä. Lähimpiin päiväkoteihin ja kouluihin on Tarumasta matkaa noin kilometri. Tontti rauhallisessa maalaismaisemassa on loistava tilaisuus heille, jotka haluavat peruspalvelut ja helpot kulkuyhteydet moneen suuntaan.

Taruman sijainti kartallaMännikkö II

Keskustan välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Männikön omakotitalotonttialue on kävelymatkan päässä keskustasta. Lähin ruokakauppa on rautatieasemalla, jonne on matkaa 700 metriä. Päiväkodit ja koulut ovat puolentoista kilometrin etäisyydellä, ja keskustaan on matkaa alle kolme kilometriä.

Männikön sijainti on mainio esimerkiksi omakotirakentajalle, joka käy töissä kunnan ulkopuolella.

Männikön sijainti kartallaKaunismäki

Keskustan läheisyyteen Kaunismäen alueelle on kaavoitettu rivitalo-/pienkerrostalotontteja. Alue sijaitsee lähellä rautatieasemaa ja se levittäytyy kehämäisesti kukkulan rinteille. Alueen rakentamisessa on ajateltu sekä alueen yleisvaikutelmaa että asunnoista avautuvia näköaloja. Kaunismäen korttelikokonaisuuden keskelle on rakennettu päiväkoti ja neuvola.


Kaunismäen sijainti kartalla

Mäntsälän peruspalvelut pähkinänkuoressa

Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät kunnan alueelta. Asuntoalueiden läheisyyteen on tulossa uusia kouluja ja muita asukkaille tarjottavia lähipalveluja, kuten senioreiden aktiviteettipuisto, uudet viljelypalstat, koirapuisto, parannetaan jatkuvasti. Päiväkodit rakennetaan asuinalueiden läheisyyteen, jotta välimatkat eivät kasvaisi liian suuriksi. Samoin menetellään alakoulujen kanssa. Terveydenhuolto ja siihen liittyvät palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut on keskitetty Mäntsälän keskustan alueelle. Ikäihmisille kaavoitetaan ja rakennetaan uusia asuntoja palvelujen lähelle keskustaan.

Jatkuvaa kehitystä asukkaiden arjen parantamiseksi

Mäntsälän kunta tekee aktiivista palvelujen ja alueiden kehitystyötä. Käynnissä on useita kehityshankkeita, mm. Mäntsälänjoen ja sen ympäristön kunnostus. Asukasviihtyvyyttä lisätään kehittämällä Mäntsälän ydinkeskuksen palveluita ja yleensäkin alueiden ympäristöasioita.

Harrastuksia ja muuta mukavaa !

Mäntsälässä on monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Kunnassa on kirjasto ja kirjastoauto, kulttuuri- ja liikuntasalit, kerhot ja erilaisia seuroja. Lähellä oleva luonto houkuttelee marjametsään, luontopoluille ja pururadoille. Mikäli juuri sinua kiinnostava asia tuntuu uupuvan, voit liittyä vaikkapa alueen asukasyhdistykseen ja luoda omat tapahtumasi!

Lauttasaari

Mäntsälä – jokaiselle jotain

Unelmien asuinpaikka hakusessa?

Mäntsälä on juuri sinua varten!

Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiisi ja tontteihimme nettisivuillamme.
www.mantsala.fi

Mäntsälän Kunta
Heikinkuja 4
04600 Mäntsälä
puh. 019 264 5000
www.mantsala.fi

www.facebook.com/Mantsalankunta
www.facebook.com/MantsalanYrityskehitys