MN-RAKENNUS- JA KIINTEISTÖPALVELU OY

MN 20v - Suomi 100v

KEITÄ ME OLEMME

MN-Rakennus- ja Kiinteistöpalvelu Oy:n historia alkaa vuodesta 1997, jolloin kaksi rakennusalan kokenutta ja monipuolista ammattilaista päättivät yhdistää voimansa ja perustaa oman yrityksen. Korjausrakentamisen ammattilaisina Raino Määttä ja Jorma Nieminen toimivat alun alkaen pienellä henkilökunnalla, tällä hetkellä yrityksellä on 17 omaa työntekijää, joista osa on työskennellyt yhtiön alku ajoista saakka. Yritys on palkannut aina kesätyöntekijöitä sekä työntekijöiksi että työnjohtajaharjoittelijoiksi.

Me MN-Rakennuspalvelussa panostamme työn laatuun ja lupauksissa pysymiseen. Kaikki työt toteutamme yhteisesti sovitun suunnitelman mukaan tarkasti aikataulussa, sillä tilaajan tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Tärkeimmät kriteerimme projektien arvioinnissa ovat jo aiemmin mainittu laatu, kustannustehokkuus sekä ajankäyttö. Näiden arvojen tuoman luotettavuuden todistaa yrityksen asiakaskanta. Tilaajina on yhä asiakkaita yrityksen alkupäiviltä 20 vuoden takaa.

Lisäksi yhtiöllä on vaikuttava arsenaali luotettavia ja pitkäaikaisia alihankkijoita, joiden työpanos on ollut merkittävä koko toiminnan onnistumisessa.

MITÄ ME TEEMME

Teemme rakennustoimintaa laidasta laitaan. Keskitymme pääasiassa yrityksille ja julkishallinnolle tarjottavaan saneerauspalveluun, myös pienimuoto- isemmat uudisrakentamiskohteet onnistuvat meiltä vankan kokemuksen tuottaman ammattitaidon turvin. Olemme saneeranneet myös suojeltuja rakennuskohteita.

MN-Rakennuspalvelu on toteuttanut laajamittaisia projekteja suurille asiakkaille jo heti alkuajoistaan lähtien. Yksi suurimmista projekteistamme on ollut Hakaniemessä sijainneen koko Merihotellin saneeraus ja muutos toimisto- ja liiketiloiksi.

Lue lisää

MINNE OLEMME MATKALLA

Suomen rakennuskanta on vanhenemassa. 70-luvun rakennusbuumin aikana valmistuneissa asunto- ja liikerakennuksissa vaaditaan suurimittaisia korjaustöitä. Juuri nyt on erinomainen aika satsata asuntoyhtiöiden korjausten suorittamiseen, sillä hyvistä putkiremontti- ja saneerausalan osaajista tulee olemaan pulaa jo lähivuosina.

Omassa toiminnassamme kehitämme työn tekemisen nopeutta ja projektijohdon tehostamista kuitenkaan laatua vaarantamatta. Yrityksen toimitusjohtajan omin sanoin: “Emme ehkä voita kaikkia muita toimijoita nopeudessa, mutta työmme laatu on ehdottomasti alan parhaimmistoa.” Tällä taataan tyytyväiset asiakkaat.

PALVELUMME

Suoritamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä kaikki asunto- ja liiketilojen saneeraukseen liittyvät rakennus- ja kiinteistötehtävät, mukaan lukien esim. LVI-, sähkö- ja putkityöt.

Seuraavilta sivuilta löydät tarkemmat palvelukuvauksemme referenssikuvineen.

  • Kokonaisurakointi
  • Projektinjohto
  • Huoneistosaneeraukset
  • Toimisto- ja liiketilasaneeraukset ja -muutokset
  • Pihojen ja viheralueiden kunnostus ja muutokset
  • Julkisivutyöt

Kokonaisurakointi

Kokonaisurakoissa vastaamme koko hankkeen toteutumisesta aikataulussa ja kustannustehok- kaasti ottaen huomioon myös alihankkijat ja heidän tekemänsä osuudet.

Projektinjohto

Tilaajalla ei tarvitse olla täydellistä ja valmista suunnitelmaa työn toteuttamisesta, koska kokeneen ja ammattitaitoisen projektijohtomme avulla alkuperäistä ideaa ja suunnitelmaa voidaan kehittää edelleen jopa toteutuksen aikana. Näin säästetään aikaa ja nopeutetaan kokonaisurakan valmistumista.

Huoneistot

Saneeraamme asunto- ja kiinteistöyhtiöasiakkaan mielen mukaiset huoneistot avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme tarvittavat luvat, suunnittelun, kalustukset, koneistukset sekä märkätilat alusta loppuun yhdessä tilaajan kanssa.

Ammattitaitomme takeena meillä on useita VTT-vesieristesertifioinnin suorittaneita työntekijöitä sekä käytämme eri sertifioituja rakennusmateriaaleja.

Toimi- ja liiketilat

Tilojen saneeraus ja muutos esimerkiksi toimi-, tutkimus- tai opetustiloiksi sujuu meiltä ammattitaidolla. Seuraavassa muutamia tekemistämme projekteista:

  • MYYRMANNI – liiketilojen korjaus- ja muutostyöt
  • Sairaalatilat, esim Herttoniemi
  • Pohjola, hammaskirurgiatilat
  • Medihelin tukikohta, uudisrakennuksen sisustustyöt

Pihat ja viheralueet

Mitä tahansa pihalla ja viheralueella tarvitaan, me hoidamme sen. Pinnalla näkyvien töiden, kuten pihojen ja viheralueiden kunnostuksen ja muutosten lisäksi kaivamme salaojat, teemme kellarin ja perustusten vesieristeet ja muut perustustyöt, pihakansien ja perusmuurien korjaukset ja kunnostukset, salaojitukset sekä pihojen maanrakennustyöt eli toteutamme täydelliset piha-alueet viimeistellysti ja mittojen mukaan.

Julkisivutyöt

Jos rappaus rapisee tai rakennus alkaa muutoin näyttää ränsistyneeltä, meidän apuumme voi aina luottaa. Maalaustyöt, parvekkeiden kunnostus ja uusiminen mahdollisine lasituksineen, sekä puujulkisivujen ja seinien uusiminen eristyksineen ovat turvallisissa käsissä meidän hoivissamme.

Lue lisää

MN-RAKENNUS- JA
KIINTEISTÖPALVELU OY

Paimenhuilunpolku 7,
00420 HELSINKI
Puh: 09 530 1990

Raino Määttä

Toimitusjohtaja
0400 870 533
raino.maatta@mnrakennuspalvelu.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Piilotettu sisältö

Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.