UPEAT TILAT TAPAHTUMILLE
2

Meren läheisyydestä Oulun keskustasta löytyvät yhdet kaupungin monipuolisimmista ja mielikuvituksellisimpiin ideoihin mukautuvista tiloista. Oulun kaupunginteatterin tilat soveltuvat aina pienistä kabinettitapahtumista suuren yleisön massatapahtumiin saakka.

Teatterilla on tasokkaiden ja esteettömien tilojen lisäksi myös paljon muita tapahtuman järjestämistä auttavia valtteja. Sijainti on loistava ja tunnelmallinen meren äärellä, torimiljöön keskellä. Teatterille on hyvät kulkuyhteydet ja juuri valmistunut kallioparkki Kivisydän sijaitsee aivan teatterin vieressä. Teatterin läheisyydessä on paljon majoitusmahdollisuuksia, joten usean päivän mittaisten konferenssienkin järjestäminen on helppoa.

Koska kyseessä on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri, on tekniikkakin huippuluokkaa. Tekniset palvelut ja osaava henkilökunta löytyvät saman katon alta. Tilaisuuden, juhlan tai kokouksen kruunaa maukas ja monipuolinen Teatteriravintola Vänmannin tarjoilu.

Oletpa järjestämässä messuja, kokousta, konferenssia, karonkkaa, isoa tai pientä tilaisuutta, Oulun kaupunginteatterista löytyy varmasti sopiva ratkaisu tilatarpeillesi. Tapahtumaan on mahdollista liittää myös lisäpalveluja, kuten esimerkiksi teatteriesitys tai vaikkapa teatterilavastusta. Me Oulun kaupunginteatterissa olemme valmiita suunnittelemaan monenlaisia ideoita yhdessä asiakkaan kanssa.

Tilojen istumapaikat:

Suuri näyttämö
527 paikkaa

Pieni näyttämö
125 paikkaa

Pikisali
144 paikkaa

Vinttikamari
78 paikkaa

Maria Silfvanin kabinetti
30 paikkaa

Teatteriravintola Vänmanni
150 paikkaa

Tilojen paikkamäärät muutettavissa.

Kannen kuva: Nina Tulilahti

3

Suuri näyttämö

Suuri näyttämö on kaupunginteatterin suurin ja näyttävin tila. Katsomossa on 527 istumapaikkaa. Suuri näyttämö kuten koko kaupunginteatteri on esteetön. Suuren näyttämön salia voidaan käyttää auditoriotyyppisesti tai tilava näyttämöalue voidaan täyttää vaikka messustandeillä.

Tilasta löytyy tasokas äänentoisto ja valaistus ja se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tapahtumanjärjestäjille. Suurella näyttämöllä on järjestetty muun muassa konferensseja, messuja, EU:n ministerikokous ja Oulun kaupungin 400-vuotisjuhlan juhlagaala.

4

Teatteriravintola Vänmanni

Teatterin yhteydessä toimiva teatteriravintola Vänmanni tarjoaa tasokkaat ravintolapalvelut tilavuokraajille. Teatterin ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta avautuvat kauniit näkymät merelle. Ravintolassa on 150 ihmiselle istumapaikat ja cocktail-tilaisuuksiin tilaan mahtuu 200 ihmistä. Teatterin lämpiöt mukaan lukien ravintola voi palvella jopa 1200 vieraan tilaisuuksia. Tila on muunneltavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Myös tapahtuman ohjelman järjestäminen ravintolaan onnistuu.

Teatteriravintolan toiminnasta vastaa Kanresta Oy. Kanresta Oy:llä on ravintolatoimintaa myös mm. Finlandia-talossa ja Kansallisoopperassa Helsingissä, Sibeliustalossa Lahdessa ja Kuopion kaupunginteatterissa.

5

Lämpiöt

Teatterin lämpiöt ja aulatilat antavat mainiot puitteet esimerkiksi messujen järjestämiseen. Ala-aulan, suuren näyttämön lämpiön ja pienen näyttämön lämpiön yhteispinta-ala on noin 1000 m2 ja sisään voidaan ottaa kerralla jopa 1200 vierailijaa. Tilat sopivat erinomaisesti näyttelyosastojen sijoittamiseen. Liikkuminen on helppoa ja tekniikka, sähköliittymät ja valaistus ovat helposti saatavilla. Teatterilta löytyy myös ammattitaitoinen naulakko-, ovi- ja vahtimestarihenkilökunta.

6

Pieni näyttämö

Pienen näyttämön muunneltavassa, nousevassa katsomossa on istumapaikat 125 vieraalle, permantoriveillä paikkamäärää voidaan kasvattaa 165 paikkaan. Näyttämöltä löytyy moderni kokoustekniikka ja pienen näyttämön tilat sopivat pienten ja keskisuurten tilaisuuksien järjestämiseen. Pienen näyttämön pinta-ala on 185 m2.

Pikisali

Pikisali on helposti muunneltavissa. Peruskatsomossa istumapaikkoja on 144 ja tarvittaessa paikkoja voidaan lisätä permantoriveillä 184 vieraspaikkaan.

Tarvittaessa salia voidaan käyttää myös ilman katsomorakenteita. Pikisalin pinta-ala on 225m2.

7

Vinttikamari

Vinttikamarista löytyy muunneltava katsomo. Nousevassa katsomossa on istumapaikat 78 vieraalle. Vinttikamari soveltuu pienten tilaisuuksien järjestämiseen.

Kabinetti

Tyylikäs Maria Silfvanin kabinetti tarjoaa kauniit puitteet pienten tilaisuuksien järjestämiseen. Kabinetti sijaitsee suuren näyttämön vieressä ja päivän ohjelmaan on helppo yhdistää vaikkapa suuren näyttämön esityksessä käynti. Kabinettiin, kuten muihinkin tiloihin on mahdollista tilata ateriapalvelut Teatteriravintola Vänmannista.

Tekniikka

Oulun kaupunginteatterin tekniikka on huippuluokkaa ja tekniikan henkilökunta alansa rautaisia ammattilaisia. Teatterin kautta on saatavissa kattava tekninen palvelu niin äänentoistolle kuin valaistukselle.