VRJ Groupin tytäryhtiö VRJ Etelä-Suomi on hankkinut yli satavuotiaan taimien tukkukaupan Harviala Oy:n. Samalla Pihaverkkokauppa.fi integroituu osaksi Harvialan toimintaa.

Harviala Oy on harjoittanut taimien tukkukauppaa jo vuodesta 1913 lähtien. Omassa tuotannossaan Harviala kasvattaa havu- ja lehtipuita, ja tuotevalikoimaan kuuluu myös mm. pensaita, ruusuja ja hedelmäpuita, joista on yhteistyösopimukset eri tuottajien kanssa. Harvialan harjoittama tukkukauppa kohtaa julkisen sektorin ja viherrakentamisen tarpeet.

Harviala toimii yhteistyössä viheralan yritysten ja järjestöjen kanssa kehittääkseen toimintaansa aina vain paremmaksi. Harvialan ammattitaitoinen henkilökunta tarkkailee erityisesti taimien alkuperää, laatua ja kestävyyttä, jotta asiakkaamme saavat laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, toimitettuna oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

Kuntta

Kuntta on suomalaisesta kangasmaastosta nostettua marjaisaa metsänpohjaa, jossa kasvaa puolukkaa, mustikkaa ja variksenmarjaa. Kuntta on helppohoitoinen ja ekologinen vaihtoehto pihan kattamiseen.

Puutarhan kasvit

Lehtipuut, koristepuut ja hedelmäpuut. Ruusut, marjapensaat, koristepensaat. Havukasvit, perennat ja köynnökset. Puutarhan kasveilla luot pihallesi hedelmällisen keitaan. Voit poimia puista herkullisia hedelmiä ja marjoja pensaista. Ikivihreät havukasvit antavat näyttävyyttä pihasi istutuksiin. Perennat ja köynnökset tuovat väriä ja piristystä puutarhaan, terassille tai parvekkeelle.

Pihaverkkokauppa.fi:stä löydät kaikki piharakentamiseen tarvittavat tuotteet. Saat meiltä pihallesi mm. marjaisaa metsänpohjaa eli kunttaa, erilaisia nurmikkoja, aitoja, pensaita, havukasveja ja viherkattoja. Autamme mielellämme myös tuotteiden asennuksessa, voit tilata meiltä myös asennuspalvelun.

Harvialan tuotevalikoima sisältää kaikki viherrakentamiseen tarvittavat kasvit piha-alueille, katujen varsille ja puistoihin. Pihaverkkokauppa.fi myy Harvialan taimia suoraan taimistolta.

Tekonurmet

Pihaverkkokaupasta saat tekonurmea ja asennustarvikkeiden lisäksi myös asennuspalvelun. Tekonurmi on Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa oivallinen vaihtoehto luonnonnurmelle, tekonurmen asennus on helppo ja järkevä vaihtoehto. Pihaverkkokaupan valikoimasta löytyy mm. laadukkaat Saltex-tekonurmet aktiivikäyttöön urheilukentille, golfkentille ja pelialustoiksi.

Pihakivet

Laadukkaat pihakivet, pihalaatat ja koristekivet löytyvät Pihaverkkokaupan valikoimasta. Kivet ja laatat sopivat kotipihaan, taloyhtiön pihaan, yritysten ja yhteisöjen pihoille. Saat meiltä kivien sauma-aineet, asennustarvikkeet ja asennuspalvelun. Toimitamme pihakiviä ja pihalaattoja ympäri Suomen.

Aidat ja portit

Korkealaatuiset Pihaverkkokaupan aidat, portit ja aitaukset on valmistettu teräksestä. Aidoilla on 10 vuoden ruostumattomuustakuu. Piha-aidoilla voit rajata piha-alueita ja lisätä pihasi yksityisyyttä. Lemmikkisi pysyvät kotipihassa ja kutsumattomat vieraat loitolla.

Viherrakentaminen

Piha on kokonaisuus, jonka rakentaminen alkaa suunnittelutyöstä. Jo suunnitteluvaiheessa työhön kannattaa ottaa mukaan ammattitaitoinen vihersuunnittelija, joka ottaa huomioon pihan toimivuuden kannalta olennaiset seikat. Piha-alueelle laaditaan istutussuunnitelma ja rakennussuunnitelma, jossa on kasvilista, päällysteluettelo, kalusteluettelo, vihertyöselostus, suunnitelmapiirustukset ja muut tarvittavat asiakirjat.

Ensimmäiseksi toteutetaan pohjatyöt; perustukset ja maapohja. Pihaverkkokauppa toimittaa maa-ainekset irtotavarana tai suursäkissä pihaan asti kaikkialla Suomessa. Meiltä tilaat tarvitsemasi maa-ainekset: multa, murske, kivituhka, hiekka ja kuorikate. Maapohjaa rakennettaessa valitaan myös sadevesijärjestelmä. Valikoimastamme löydät kaivonkannet, sadevesikannet, linjakuivatuskourut ja salaojat.

Sitten on vuorossa seuraavat viherrakentamisen vaiheet; nurmikot, viherkasvit ja muut istutukset istutetaan. Palveluistamme löytyvät myös: piha-asfaltointi, betonikiveykset, kivimuurit, portaat, aidat ja portit, terassit, patiot, pergolat ja lasten leikkialueet.

Pihasuunnittelun tavoite on saada pihaan halutut toiminnot sekä muokata ympäristö rakennukseen sopivaksi. Pihaverkkokauppa.fi:stä löydät tarvittavat tuotteet ja palvelut suunnitelmasi toteuttamiseksi.

Asiakaspalvelu

puh. 020 742 5551
myynti@pihaverkkokauppa.fi

Asiakaspalvelu avoinna:
arkisin ma - pe
klo 8.00 - 16.00

/pihaverkkokauppa

/harvialaoy.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Piilotettu sisältö

Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.