Kenelle?

SLaLlin jäsenet ovat lastenhoitajia, päivähoitajia, lähihoitajia ja lastenohjaajia sekä jatkokouluttautuneita ammattilaisia, kuten terveydenhoitajia ja sosionomeja.

Liiton jäsenet työskentelevät terveiden ja sairaiden lasten ja nuorten parissa. Työpaikkoina ovat päiväkodit, sairaaloiden lastenosastot ja synnyttäneiden vuode- ja vierihoito-osastot, lastensuojelulaitokset sekä hoito- ja kuntoutuslaitokset.

SLaL on perustettu vuonna 1940. Jäseniä on noin 8 000. SLaL on myös taloudellista edunvalvontaa hoitavan Tehyn yhteistyöjäsenjärjestö ja yksi Tehyn perustajajäsenistä. Suuri osa SLaLlin jäsenistä on Tehyn jäseniä.

Katso video!

Mitä SLaL tekee?

  • SLaL tukee jäsenten ammatillista osaamista ja kasvua laadukkailla koulutuksilla ja julkaisemalla Slalli-lehteä.
  • SLaL toimii ja vaikuttaa. Olemme mukana lastenhoitoon ja varhaiskasvatukseen liittyvän lainsäädännön valmistelussa ja koulutuksen kehittämisessä lisäten alan arvostusta ja vetovoimaa. Tuomme jäsenten osaamisen ja arjen kokemukset esiin antamalla lausuntoja ja vaikuttamalla hankkeissa ja työryhmissä. Tehyn jäsenjärjestönä äänemme kuuluu myös Tehyn edunvalvontatyössä.
  • SLaL on lähellä. Paikallisia jäsenyhdistyksiä on 14. Yhdistystoiminta tuo alan ammattilaiset yhteen sekä tarjoaa vertaistukea, virkistystä ja vaikuttamisen paikkoja.

Miten pääset mukaan?

Jäseneksi voivat liittyä lastenhoitoalan ammatillisen perustutkinnon suorittaneet henkilöt ja lastenhoitoalan opiskelijat.

Opiskelijajäsenyys on ilmainen opiskelun aikana perusopiskelijoille, jotka valmistuvat ensimmäiseen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattiinsa.

Liittoon kuulutaan aina joko paikallisyhdistyksen kautta tai suoraan henkilöjäsenenä.

Löydä työtä Hellistä!

Käytössämme on Helli-palvelu, jonka avulla voit pitää yllä omaa ammatillista osaamistasi ja löytää alan työpaikat helposti. Helli sopii erityisen hyvin opiskelijoille, jotka haluavat kartuttaa kokemustaan ja tienata opintojen ohessa.

Löydät Hellistä ilmoitukset avoimista työmahdollisuuksista, jotka voivat olla lyhyitä tunnin keikkoja tai pitkäaikaisia työsuhteita. Ilmoittajat ovat sekä yksityisiä perheitä että työnantajia, kuten päiväkoteja.

Helliin voit helposti tallentaa kaikki käymäsi koulutukset, pätevyydet, työhistorian ja CV:n sekä oman kuvasi ja kuvauksen itsestäsi. Voit itse määritellä tuntipalkkasi ja tehdystä työstä kertyy myös eläkettä. Voit valita listasta minkälaisia töitä haluat hakea ja tallentamasi portfolio lähtee työnantajien näkyville, jos haet työtä.

Halutessasi voit tilata työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi tai tekstiviestitse puhelimeesi. Hakuvahdin asetuksista voit muokata milloin ja mistä haluat töitä.

Jäsenpalveluun kirjaudutaan omilla jäsentunnuksilla. Löydät palvelusta myös oman jäsenkorttisi.

Slalli-lehti

SLaLlin jäsenenä saat veloituksetta Slalli-lehden vuosikerran. Lehden lukijakunta on lastenhoitoalan ammattilaisia ja alan opiskelijoita. Lehteä tilataan myös oppilaitoksiin ja kirjastoihin ja jaetaan messuilla ja muissa tapahtumissa.

Tutustu Slalli-lehteen

SLaL-nettipuoti

Haluatko tilata ammattilaiselle hyödyllisiä tuotteita SLaL-nettipuodista? Valikoimissamme on mm. kirjoja ja tarpeellisia pieniä tarvikkeita ammattilaisten arkeen.Kurkkaa nettipuotiin!

Suomen Lastenhoitoalan Liitto ry
Käyntiosoite:
Asemamiehenkatu 4
00520 HELSINKI
Postiosoite: Suomen Lastenhoitoalan Liitto ry
PL 120, 00060 Tehy

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Piilotettu sisältö

Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.