Positiivinen asenne ja tekemisen meininki joka päivä!

Olemme Pirkanmaalainen yksityisomisteinen täyden palvelun autotalo. Myymme ja vuokraamme laadukkaita käytettyjä henkilö- ja hyötyajoneuvoja.

Olemme asiakaspalvelulähtöisiä autokaupan ammattilaisia ja tavoitteemme on antaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua.

Yhteistyökumppanimme ovat alan johtavia alihankkijoita ja voimme toteuttaa ajoneuvoihin vaativiakin muutoksia tarvittaessa. Erikoisalaamme on erikoisajoneuvokauppa eli invataksit, lava-autot, retkeilyautot ja kevyet kuorma-autot.

Huollamme autoja, ja katsastuskin onnistuu.

BOSCH CAR SERVICE
MONIMERKKIHUOLTO

Korjaamme kaikki autot merkistä riippumatta ilman, että uudenkaan auton tehdastakuu katkeaa. Käytämme ainoastaan autovalmistajien ohjeiden mukaisesti hyväksymiä alkuperäislaatuisia varaosia. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuulilasin vaihtopiste, vaihdamme tuulilasit kaikkiin merkkeihin ja teemme tuulilasin korjaukset. Auton huoltokäynnin ajaksi on mahdollisuus vuokrata käyttöösi huollon sijaisauto.

FORD-HUOLTO

Valtuutettu FORD-merkkihuoltomme tarjoaa erittäin kilpailukykyiset hinnat ja nopean sekä sujuvan palvelun. Tarjoamme täydet huolto- ja varaosapalvelut.

Sovimme tarkan hinnan toimenpiteille ja teemme etukäteen tarkan kustannusarvion tehtävistä töistä. Huollon jälkeen saat yksityiskohtaisen selvityksen laskusta ja tehdyistä töistä.

FORD-huollossamme autosi takuu säilyy ja maksimoit autosi jälleenmyyntiarvon. Fordin kouluttamat Ford-mekaanikkomme tekevät kaikki työt tehtaan ohjeiden mukaisesti Fordin erikoistyökaluilla. Huolto sisältää myös koritarkastuksen ja myös ohjelmiston päivitys on mahdollista.

Fordisi turvallisuus, varmuus ja arvo säilyvät Ford-huollossamme.

HYÖTYAJONEUVOHUOLTO

Auton huoltokäynnin ajaksi on mahdollisuus vuokrata käyttöösi huollon sijaisauto. Sijaisautokalustomme on mittava myös hyötyajoneuvohuollon puolella.

ST-AUTOKESKUS TARJOAA
LAADUKKAITA KÄYTETTYJÄ
HENKILÖ- JA HYÖTYAJONEUVOJA.

Vaihtoautomme ovat kuntotarkastettuja ajoneuvoja, joilla pääset jatkamaan huolettomia ajokilometrejä myös auton vaihdon jälkeen.

Meiltä saat myös yksilöllisesti suunnitellun rahoitussuunnitelman auton hankintaa varten.

Meillä myynnissä olevat henkilöautot löytyvät myös Autotalli.com – sivuilta.

Klikkaa ja tutustu!

Klikkaa kuvia suurempaan näkymään!

HYÖTYAJONEUVOT

Olemme panostaneet vahvasti hyötyajoneuvovalikoimaamme. Hyötyajoneuvovalikoimamme on jatkuvasti laaja ja valmiina vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Meillä on erinomaiset hankintakanavat ympäri Eurooppaa. Myymme ja vuokraamme pakettiautoja, pikkubusseja, invatakseja, lava-autoja, nostinautoja, koppiautoja ja yritysten käytössä olevia erilaisia hyötyajoneuvoja.

Meiltä saat myös autoverottomat retkeilyautot! Retkeilyauto eli M1-luokan matkailuauto on autoverosta vapaa ajoneuvo, jos sen omamassa on vähintään 1 875 kiloa ja auton sisäkorkeus on vähintään 1,90 metriä alueella, jonka leveys on vähintään 0,4 metriä ja pituus vähintään 40 prosenttia asunto-osan pituudesta.

AUTONVUOKRAUS

Vuokraamme laadukkaita henkilö- ja hyötyajoneuvoja kuuden ja 24 tunnin paketeissa, sekä esimerkiksi viikonlopun tai viikon ajaksi. Määrittelemme ajoneuvovuokrauspakettimme myös ajokilometrien mukaan.

PESU JA AUTONHOITO

Pesupisteemme on SONAX SERVICE – autonhoitopiste. Käytämme autosi pesussa ja hoidossa Sonaxin laadukkaita kestovahoja ja pinnoitteita. Laadukkailla Sonax – tuotteilla saadaan aikaiseksi kestävä maalipinnansuoja.

Kun tuot autosi meidän Sonax – pisteeseemme, lopputulos on halutunlainen. Sonax – pisteessämme hoituu sisä- tai ulkopesu, vahaus tai pinnoitus sekä maalipinnan koneellinen kiillotus.

TAXIT

Meiltä saat tilattua kustomoituja hyötyajoneuvoja myös taksikäyttöön. Tarjoamme mm. esteettömiä takseja, jotka suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Verhoomokumppaniemme avulla voimme tarjota mahdollisimman toimivia ja kustannustehokkaita työkaluja yrityksesi käyttöön.

Olemme yksityinen, pieni ja joustava toimija. Käytämme hyväksemme Euroopan suuria varastoja mahdollisia nopeitakin toimituksia varten. Toimitusajoissa olemme yleisesti kilpailijoitamme edellä.

Meillä jokainen auto on hieman erilainen.

ST-LEASING

Olemme tuoneet taksi- ja hyötyajoneuvoille leasing vaihtoehdon. Tarjoamme hyötyajoneuvoihin täysiä leasing- sopimuksia huolenpitosopimuksella. Leasing on asiakkaalle edullinen tapa hankkia auto rasittamatta yrityksensä tasetta. Jokainen Leasing-tarjous räätälöidään käsityönä juuri sinun yrityksesi parhaaksi.

Tutustu ST-Autokeskuksen tiloihin!

ST-Autokeskus

Mahliankatu 2, 37600 Valkeakoski, st-autokeskus.fi

Huolto
020-7691342
Puh: 040-5099711 Petri
Puh: 050-3222 512 Lassi
Puh: 040 5514 774 Sami
huolto@st-autokeskus.fi

Myynti
020-7691340
Puh. 040-5577242 / Janne
Puh. 040-5577296 / Heikki
Puh. 040-5010183 / Ismo
Puh. 0400-733 107 / Juha
myynti@st-autokeskus.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Piilotettu sisältö

Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.