Tuotteet

Ratkaisut viestinnän eri haasteisiin

Verkkosivustot

Mobiililaitteisiin skaalautuva ja kevyesti kaikilla laitteilla toimiva verkkosivusto on tänä päivänä ehdoton vaatimus. Verkkosivuston suunnittelussa on otettava huomioon myös hakukonenäkyvyys johon vaikuttaa mm. sivuston selkeä rakenne ja sisältötekstin määrä. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme useita WordPress-pohjaisia sivustokokonaisuuksia yhdessä sisällöntuotannon ja valokuvauksen kanssa. Tarjoamme sivuston suunnittelun ja toteutuksen selkeänä kokonaisuutena ja tarvittaessa hoidamme myös sivuston ylläpidon palvelimellamme.

Virtuaalikierros

Nykyaikainen tapa esitellä tiloja kuten hallit, työtilat ja rakennukset on luoda niistä virtuaalikierros. Virtuaalikierros on mobiili- ja päätelaitteilla selattava kierros kohteesta, jossa kävijä pääsee paikan päälle kurkistamaan kohteeseen verkkoselaimen avulla. Samalla kävijälle voidaan näyttää kohteesta klikkauksella avautuvia yksityiskohtia, niin kutsuttuja hotspotteja. Virtuaalikierroksessa käyttäjä pääsee helposti liikkumaan kohteesta toiseen kierroksessa näkyvien kuvakkeiden ja painikkeiden avulla.

Video- ja äänituotanto

Videot ovat muuttuneet kustanustehokkaaksi tuottaa ja suositummaksi viestinnän muodoksi kuin koskaan aiemmin. Sosiaalisen median kanavissa julkaistavien videoiden suosio on kasvanut tasaisesti ja myös videon tuottaminen kanaviin on yksinkertaisempaa. Videoita voidaan tuottaa nyt moniin kanaviin ja samasta videosta voidaan luoda useita eri versioita eri kanaviin ja eri kohderyhmille.

Omalla kuvauskalustolla pystymme tuottamaan kustannustehokkaita videotuotantoja. Toteutamme mainosvideoita, tilaesittelyjä, virtuaalikierroksia sekä yritysesittelyjä. Toteutamme myös VR-laseilla katsottavissa olevia tuotantoja!

Olemme toteuttaneet kymmeniä videoita asiakkaillemme muun muassa haastattelutyylisiä, tuote ja yritysesittelyvideoita sekä videoita voice-over äänityksellä. Videoammattilaisemme tuottavat videon tarpeen mukaan räätälöidysti.