Uudenmaan virkistysalueyhdistys
Föreningen Nylands friluftsområden

Tutustu mobiilisovelluksiimme

Virkistyskartta

Melontakartta

Kun liikut luonnossa,

  • keskittymiskykysi paranee,
  • palaudut stressistä,
  • mielialasi kohenee ja
  • pidät samalla fyysistä kuntoasi yllä.

Ja mikä parasta, liikkuminen luonnossa on tehokkaampaa kuin sisätiloissa, vaikka tuntuu kevyemmältä!

Minne mennä ja mitä tehdä?

Myös pääkaupunkiseudun lähellä on paljon erilaisia luontoalueita, jonne voi tehdä lyhyitäkin päiväretkiä: on saaristoa, rannikkoa, metsiä ja erämaajärviä. Voit patikoida, meloa, kalastaa tai kokeilla vaikka geokätköilyä.

Miten Uudenmaan virkistysalueyhdistys tähän liittyy?

Uudenmaan virkistysalueyhdistys turvaa ja kehittää erityisesti uusmaalaisten virkistysmahdollisuuksia luonnossa. Tätä varten yhdistys omistaa tai vuokraa käyttöönsä luonnonkauniita virkistysalueita. Yhdistyksen tehtävänä on myös huolehtia alueiden hoidosta ja valvonnasta. Alueita on tällä hetkellä 39.

Tutustu ilmaisiin mobiilisovelluksiimme!

Virkistyskartta

Virkistyskartan avulla voit etsiä ja tarkastella yhdistyksen virkistysalueita erilaisilla karttapohjilla. Sovellus tukee satelliittipaikannusta, joten löydät helposti itseäsi lähellä olevat alueet varusteluineen. Eri kunnissa sijaitsevat virkistysalueet on listattu näppärän hakutoiminnon alle.

Kaikista kohteista löytyy kuvaus ja luettelo niiden varustelusta. Virkistyskartan kohteet on valokuvattu, joten keittokatosten tai nuotiopaikkojen tarkastelu onnistuu kotisohvalta käsin.

Melontakartta

Melontakartta sisältää tietoa mm. vesillelasku- ja rantautumispaikoista, käymälöistä, vesipisteistä sekä tulenteko- ja telttapaikoista. Lisäksi se näyttää läheisiä uimarantoja, nähtävyyksiä, kahviloita, kauppoja, vierasvenesatamia ja majoitusmahdollisuuksia

www.melontakartta.fi

Mihin tarvitsen
mobiilisovelluksia?

Sovellusten avulla niin päiväretken kuin pidemmänkin reissun suunnittelu onnistuu kätevästi. Kartat kertovat etäisyydet ja voit etukäteen suunnitella pysähdyspaikat. Sovellusten avulla voit myös tutustua eri paikkojen varustetasoon.

Mistä saan mobiilisovellukset?

Voit ladata Virkistyskartan ja Melontakartan älypuhelimeesi, jos siinä on Android-, Windows- tai iOS-käyttöjärjestelmä. Virkistyskartasta löytyy suomen- ja ruotsinkielinen versio, melontakartasta sen lisäksi myös englanninkielinen versio.

Palaa luontoon. Se kannattaa.

Uudenmaan virkistysalueyhdistys
Föreningen Nylands friluftsområden


uudenmaanvirkistysalueyhdistys.fi
virkistys.info