YritysVoimala I Uusyrityskeskus

Yrittäjän luottokumppanit

YritysVoimala neuvoo kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa aina yrityksen perustamisesta mahdolliseen lopettamiseen saakka.

Meihin voit ottaa yhteyttä jo kehitellessäsi ideaa ja miettiessäsi, onko se elinkelpoinen. Autamme sinua arvioimaan tilanteen ja annamme vinkkejä seuraavista askeleista mahdollisella yrittäjän urallasi.

YritysVoimala

YritysVoimala Oy on vuonna 2009 perustettu, Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen omistama yrityspalveluyhtiö. Tehtävänämme on tukea paikallisia yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia, ja tarjota heille monipuolisia asiakaslähtöisiä palveluja. Asiantunteva, kokenut henkilökuntamme tarjoaa apua myös Hyvinkää-Riihimäen seudulle sijoittumisesta kiinnostuneille yrityksille. Liiketoimintaa kehittävä

Tarvitseeko yrityksesi lisää asiakkaita, mutta markkinointi ei tunnu purevan?

Haluaisitko jo itse siirtyä eläkkeelle, mutta sukupolvenvaihdoksen tekeminen tuntuu hankalalta?

Onko yritys siirtymässä uusille markkinoille tai suunnittelee laajennusta ulkomaille, mutta lupa- ja veroasiat askarruttavat?

Ei hätää, me olemme paikalla juuri näitä ja muita yritystoimintaan liittyviä kysymyksiä varten. Kaikki neuvontamme on räätälöity juuri sinun yrityksesi ja tarpeidesi mukaan. Toimintamme on maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista.

Maksutonta perusneuvontaa kaikille talousalueen yrityksille:

 • yritystoiminnan aloittaminen
 • yritystoiminnan kehittäminen
 • rahoitusmahdollisuuksien kartoittaminen
 • markkinointi ja myynti
 • henkilöstökysymykset
 • yrityskoulutus
 • yritysrekisterit
 • verkostoituminen
 • kansainvälistyminen
 • toimitilarekisteri
 • omistajan- ja sukupolven vaihdokset
 • lupa-asioiden ja lain vaatimusten selvittäminen

Me YritysVoimalassa tarjoamme neuvontaa, vinkkejä ja vastauksia kaikkiin yritystoimintaan liittyviin kysymyksiin. Palvelumme ovat maksuttomia ja yrityksen tarpeen mukaisia. Kaikki kyselyt ja neuvonta-asiat käsittelemme ehdottoman luottamuksellisesti.

Käy myös nettisivustollamme www.yritysvoimala.fi. Sieltä löytyvät parhaat mahdolliset työkalut, olitpa vasta suunnittelemassa yrityksen perustamista tai jo kokeneempi oman alasi ammattilainen, joka kaipaa uusia tuulia kehityksen, uusien yhteistyökumppaneiden tai parempien toimitilojen muodossa.

Meillä on laaja kirjo yhteistyökumppaneita eri aloilta, joiden puheille ohjaamme asiakkaita tilanteen vaatiessa. Kumppanit omat oman alansa erikoistuntijoita, joten heidän neuvonsa ja palvelunsa ovat huippuluokkaa. Nämä yhteistyökumppanien tarjoamat palvelut voivat olla maksullisia, joten lopullinen päätösvalta niiden käyttämisestä on itse asiakkaallamme.

YritysVoimalan yhteydessä toimii Hyvinkään-Riihimäen Seudun Uusyrityskeskus, joka on perustettu jo vuonna 1993. Sillä on siis pitkä kokemus uusien yritysten opastajana niiden aloitusvaiheessa. Nyt jo yli 2000 yritystä on saanut alkusysäyksensä Uusyrityskeskuksen avustuksella.

Uusyrityskeskuksen tarkoituksena on luoda yritykselle hyvät edellytykset kestävään ja kannattavaan toimintaan. Neuvonta on maksutonta ja ehdottomasti luottamuksellista.

Startti Plus -palvelut liiketoiminnan aloittamisen tukena

YritysVoimalan Startti Plus -palvelut auttavat alkavaa yrittäjää yritystoiminnan alkuvaiheessa ja toiminnan kehittämisessä. Startti Plus -palvelut ovat asiakkaille maksuttomia. Palveluiden tarkoituksena on vauhdittaa yrityksen kasvua ja varmistaa yrityksen menestyminen heti alusta lähtien.

YritysVoimalan palvelut tukevat liiketoiminnan onnistumisen edellytyksiä. Liiketoiminnan eri osa-alueet käydään tarkasti ja huolellisesti läpi.

Palveluiden piiriin asiakas pääsee starttirahapäätöksen saatuaan, kun asiakas tai TE-toimisto ottaa yhteyttä YritysVoimalaan. Asiakkaalle sovitaan tapaamisaika alle kahden viikon päähän yhteydenotosta. Jos yhteydenotto tapahtuu puhelimitse, voidaan jo aikaa varatessa alustavasti kartoittaa asiakkaan palvelutarpeita.

lue lisää!

Uusyrityksen palvelukokonaisuuteen kuuluvat muiden muassa:

 • liikeidean kehittäminen
 • rahoituksen hankkiminen
 • yrityksen perustaminen
 • liikeidean testaaminen
 • liiketoimintasuunnitelman laatiminen
 • starttirahan hakeminen
 • rahoitusmahdollisuuksien ja tarvittavien vakuutusten selvittäminen
 • rahoitus- ja kannattavuuslaskelman tekeminen
 • lupa-asioiden ja lain vaatimusten selvittäminen
 • kontaktien solmiminen
 • muut yrityksen perustamiseen liittyvät asiat

Yritysvoimala pitää yllä kahta yrittäjälle erittäin hyödyllistä ja tärkeää rekisteriä: toimitilarekisteriä ja yritysrekisteriä. Nämä työkalut ovat erinomainen apuväline uusien toimitilojen tai asiakkaiden etsinnässä

Etsitkö uutta toimitilaa tai yritystonttia?

YritysVoimalan toimitilarekisteri sisältää tiedot talousalueellamme sijaitsevista vapaista liike-, toimisto-, tuotanto- ja varastotiloista. Toimitilarekisterin käyttö on maksutonta sekä toimitilaa etsiville että toimitilarekisterissä vapaista tiloista ja tonteista ilmoittaville.

lue lisää!

Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita tai asiakkaita?

Yritysvoimalan yritysrekisteri on monipuolista tietoa tarjoava työkalu, josta saa upean katselmuksen miltei 5000 Hyvinkään–Riihimäen talousalueella toimivaan yritykseen. Tarjoamme palvelun, jotta alueellamme ja muualla maailmassa sijaitsevien yritysten on helpompi löytää uusia kontakteja ja solmia liikesuhteita. Yritysrekisterin avulla on myös helppo löytää oikeaan osoitteeseen, sillä jokaisen yrityksen sijainnista on myös karttamerkintä.

lue lisää!

HenkilöstöErkki Taskinen
toimitusjohtaja
puh. 040 839 4056,
erkki.taskinen@yritysvoimala.fiJussi Hietala
yritysneuvoja
puh. 040 547 4003
jussi.hietala@yritysvoimala.fiRiitta Juurikka-Immonen
assistentti
puh. 010 322 2500 tai 040 725 7625,
riitta.juurikka-immonen@yritysvoimala.fiJukka Pötry
yritysneuvoja,
puh. 010 322 2530 tai 050 559 4012,
jukka.potry@uusyrityskeskus.fi tai jukka.potry@yritysvoimala.fi

Varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan

Toimipisteemme Riihimäellä ja Hyvinkäällä
Puhelin 010 322 2500 (vaihde)

Matkakeskus Riihimäellä
Eteläinen Asemakatu 2 a, 11130 Riihimäki

Hyvinkään Villatehdas
Kankurinkatu 4 – 6, 05800 Hyvinkää

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Piilotettu sisältö

Piilotettu sisältö avautuu klikkauksella.
Hyviä käyttökohteita ovat pitkät tuotekuvaukset.